085-0020747+31(0)6-25633563
Winkelwagen – 0 producten (€ 0,00)

Teruggave / annulatie

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan tuinposter.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan tuinposter.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Indien u een order wenst te annuleren, dan moet u dit doen alvorens de tuinposter werd gefabriceerd.

Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, uitgezonderd op maat gemaakte tuinposters. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

 

Verzendingskosten

U betaalt aan ons verzendingskosten van 7,95 euro inclusief btw.

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen
U kunt veilig betalen met onderstaande betaalmethoden.

 

 

Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar
ING Bank België 363-0453488-53 t.n.v.: Dtp Studio Group.
Na ontvangst betaling wordt de door uw bestelde produkten verstuurd.

 

 

 

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestelen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter
 
Bestellen & betalen
Service
Andere
Over Tuinposter.be

Tuinposter.be werd in 2004 opgericht door het Nederlands bedrijf Dtp Studio Schuurman, pioniers in het produceren van tuinposters.

Lees verder

Als u een smartphone gebruikt, dan moet u deze horizontaal houden om de website duidelijk te zien.