085-0020747+31(0)6-25633563
Winkelwagen – 0 producten (€ 0,00)

Over ons

Tuinposter.be werd in 2004 opgericht door ons bedrijf Dtp Studio Schuurman, afkomstig uit Nederland. We zijn pioniers in het produceren van tuinposters. Daarom kunnen we dan ook stellen dat we de uitvinder zijn van de tuinposter.

Door onze intussen jarenlange ervaring hebben wij alle materialen en benodigdheden uitvoerig kunnen testen in zowel de zomer als de winter. De materialen die wij gebruiken zijn zeer duurzaam en bovenal kleurvast. We zijn dan ook blij dat wij u vele jaren van plezier kunnen garanderen van onze tuinposters.

We zijn uniek op de markt in die zin dat we een tuinposter produceren op elke afmeting die u wenst, tot op de centimeter nauwkeurig! Daarnaast maken we ook gebruik van een niet-reflecterend doek.
Onze tuinposters op een tuinhouten frame worden gemaakt van een duurzaam en waterdicht tuinhout, wat speciaal voor ons wordt geselecteerd. Tuinposter.be is het enige bedrijf op de markt die een frame van deze kwaliteit aanbiedt. Naast het tuinhouten frame hebben we nog zeven andere ophangsystemen waaruit u kunt kiezen.

Tuinposter.be kwam intussen al verschillende keren op de Nederlandse televisie (SBS6). Programma's zoals "Eigen Huis en tuin", "Tuinruimers" en "Wonen met John de Wolf". Daarnaast kwamen we ook al enkele malen voor in meerdere magazines. Voorbeelden zijn Troskompas, AH Personeelsblad, Panorma, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl en Unive.

Het doet ons een plezier om te horen dat onze klanten zeer tevreden zijn van ons werk. Dit kunt u nalezen in de klantenreacties. We stellen alles in het werk om onze klanten uitvoerig te helpen.

Neem zeker een kijkje in ons uitgebreid foto bibliotheek (meer dan 3000 foto's). Ook eigen foto's drukken we af op tuinposter. Dus als u een leuke vakantiefoto in de tuin wil, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Als u nog vragen mocht hebben, dan kunt u steeds contact met ons opnemen. Telefoneren is vanzelfsprekend ook geen probleem: +31 (0)85-0020747.

Tuinposter.be

 

 

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestelen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter
 
Bestellen & betalen
Service
Andere
Over Tuinposter.be

Tuinposter.be werd in 2004 opgericht door het Nederlands bedrijf Dtp Studio Schuurman, pioniers in het produceren van tuinposters.

Lees verder

Als u een smartphone gebruikt, dan moet u deze horizontaal houden om de website duidelijk te zien.